Hanglamp Modena antiek messing kap in kleur

225,00 (incl. BTW)
185,95 (excl. BTW)

Artikelnummer: 0546-10012
Allure
1-2 weken
10012
Korte omschrijving:
Cafe Hanglamp Modena antiek messing in kleur
+

Cafe Hanglamp Modena antiek messing in kleur

Deze klassieke café hanglamp Modena antiek messing kan een mooie positie innemen in bijvoorbeeld uw cafe, woning of bedrijfsruimte. Met een kap van 360mm breed en een hoogte van 180mm is de hanglamp Modena een mooie verschijning. De totale van de hoogte bedraagt 1000mm. Op verzoek kan de lengte van hang gedeelte aangepast worden.

Kap in kleur?

U kunt de kap in elke gewenste kleur laten spuiten. De genoemde prijs van de Modena antiek messing hanglamp is inclusief het spuiten in de gewenste RAL kleur van de kap. Geef daarom duidelijk aan bij uw bestelling in welke RAL kleur u de kap wenst.

U wil graag meer Modena antiek messing hanglampen laten spuiten? Neem dan contact met ons op want wanneer u 2 of meer lampen laat spuiten zijn de extra kosten per lamp slechts € 10 extra. Hoe kan dit? Voor één lamp zijn er instelkosten gemoeid van de spuitmachine á € 95.

 Let op de hanglamp modena wordt geleverd exclusief lamp.

  • Uniek: Deze hanglamp wordt na bestelling speciaal voor u geproduceerd. Mede daarom bedraagt de levertijd van de hanglamp 1 tot 2 weken. De hanglamp wordt in Nederland geproduceerd waardoor u verzekerd bent van vakmanschap en kwaliteit.

 

Algemene gegevens

Merk:
Allure
Levertijd:
1-2 weken
Artikelcode leverancier:
10012

Geen berichten gevonden

Plaats een review

Accesories

Customers also bought

Bestsellers

Featured products